Facebook


3 weeks ago

Olga Zinovieva Soprano

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Sta je daar nou te zingen of moet je niezen tussen al die bloemetjes? Knap hoor, ik zou er geen noot uitkrijgen!

Onmiskenbaar Elburg... 😀

Plaatje

😍👍🥰

We zijn erbij hoor in Elburg. Wordt weer genieten! 👏🌞

Der Frühling kommt mit Lider ohne Worte

Mooie foto van een mooie Vrouw 👍👍

😍👍🥰

Slechte Photoshop, maar leuke foto 😁

Geweldig. Mooie foto Olga. Wij hopen je zeker weer te zien in ONS Elburg.

Leuke foto, mooie gepaste outfit bij die background met prachtige bloemen(plantjes)...deed me idd zoals andere bemerkingmaker direct denken aan een opgefriste versie van de Sound of Music, met alle respect genomen voor u als mooie vrouw, hemelstemse soprane én de settingsmakers v deze foto! Middels een zéér fijn weekend verder! Groetjes 👍👍👍😉

Sound of flowers or the sound of music 😁

+ View more comments

4 weeks ago

Olga Zinovieva Soprano

Laatste applaus bij het laatste Matthäus Passion concert in het Concertgebouw op zondag kon niet lang genoeg duren.

Wat een geweldige prestatitie van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. 8 weken, 33 concerten waarvan 12 in het Concertegebouw te Amsterdam.

Heel trots op ons team! Lieve collega's ik hou van jullie!
#matthauspassion2019
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Het was ook een geweldig concert, top

Weer mogen genieten van meerdere, even prachtige als ontroerende, uitvoeringen van PJL - Matthäus Passion. Geweldig dat er mensen zijn die hun leven in dienst stellen van de muziek, en het mogelijk maken dat tienduizenden hun hart konden ophalen aan dit meesterwerk. Bedankt!❤️

Geweldig see you next year 👍

Jullie kunnen trots zijn op zo'n prestatie. Respect voor jullie. 👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️

Fantastisch...

Wat een marathon 👏👏👏🏽👏🏾👏🏿

Echt " het was geweldig".!

Geweldig!! Wat hebben jullie fantastische prestaties geleverd met de concerten van de Matthaus Passion. Een diepe buiging voor jullie allemaal👍🏻👌👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️

+ View more comments

4 weeks ago

Olga Zinovieva Soprano

In mijn beleving de ‘Aus liebe’ aria zingen is vergelijkbaar met op dun ijs lopen: zo kwetsbaar is hij geschreven, zonder basso continuo. Ik ben als sopraan soliste volledig afhankelijk van mijn collega’s: fluitiste en twee hobo’s da caccia.

In mijn geval heb ik niet een maar twee geweldige fluitisten met wie ik deze aria kan uitvoeren: Katja Pitelina en Reiko Tsuiki. En ook briljante hoboisten: Beto Caserio en Aleksandra Mutwicka. Met dit team hebben wij al meer dan 100 uitvoeringen samen gespeeld. In deze periode zijn wij volledig naar elkaar toegegroeid.
Foto Stefan Deems
#matthauspassion2019
... See MoreSee Less

In mijn beleving de ‘Aus liebe’ aria zingen is  vergelijkbaar met op dun ijs lopen: zo kwetsbaar is hij geschreven, zonder basso continuo. Ik ben als sopraan soliste volledig afhankelijk van mijn collega’s: fluitiste en twee hobo’s da caccia. 

In mijn geval heb ik niet een maar twee geweldige fluitisten met wie ik deze aria kan uitvoeren: Katja Pitelina en Reiko Tsuiki. En ook briljante hoboisten: Beto Caserio en Aleksandra Mutwicka. Met dit team hebben wij al meer dan 100 uitvoeringen samen  gespeeld. In deze periode zijn wij volledig naar elkaar toegegroeid.
Foto Stefan Deems
#matthauspassion2019Image attachment

 

Comment on Facebook

Zij spelen fantastisch en jij zingt fantastisch, dat moet wel goed klinken, en dat doet het ook.

Moooi Olga

Ja met overtuiging! Heel goed👍🌞

Prachtig!!👌👌😘😘

Het was echt schitterend! Het raakte me echt!

😘

Gisteren jullie gezien prachtig hoor alleen de evangelist was niet op stem.

Prachtige foto's Olga. Plezierige paasdagen.

Prachtig wat een feest

Prachtig die houten instrumenten! Warme klank!!

+ View more comments

Vandaag op Goede Vrijdag beginnen wij ons drukste concertwekend met 7 concerten in 4 dagen!

Ik post vandaag mijn laatste video van de reeks 'Hoe beleef jij de Mathhäus Passion'. Ik praat met onze tenor-solist Martinus Leusink. Hij begon de Matthäus Passion te zingen als jongensopraan en op 11 jarige leeftijd zong Martinus sopraan soli.

Daar over en hoe hij nu de Matthäus Passion beleeft verteld hij in deze video. Aan het eind hoort u een muzikale fragment met de aria 'Aus liebe' gezongen door Martinus ongeveer 27 jaar geleden.
#matthauspassion2019 #hoebeleefjijdematthauspassion #achterdeschermen
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Mooi gesprekje weer met Martinus! Wat heb je het goed gedaan Olga! Altijd weer een plezier om naar te kijken! Martinus vanavond ben je er gelukkig bij en ook Yana Mamonova! 🌺

Heel leuk interview weer. Het was een leuke en interessante serie. Grappig om te weten dat Martinus Leusink vroeger jouw partij zong. Wij horen hem nu graag als tenor. Heel veel zangplezier allemaal tijdens de laatste uitvoeringen.

Leuk interview en is muziekstukje van Martinus voordat hij de baard in zijn keel kreeg. Nu heeft hij de baard op zijn keel en is een hele goede tenor! Succes de komende dagen, geniet er van!

Leuk met een stukje Martinus van "vroeger"! Sterkte de komende 4 dagen, hopelijk wordt het niet al te warm! 😘

Mooi interview met Martinus Leusink! Ik besef me, dat ik een flink gedeelte van zijn carriere heb meegemaakt. Sterkte jullie met de laatste loodjes vrienden!

vanmiddag de Mathhäus Passion' beluisterd en ondergaan in de Grote kerk in Den Haag; het was voor mij de eerste keer dat ik daar van heb genoten werkelijk ik ben nu ieder jaar van de partij grandioos zoals jullie de Mathhäus Passion' weten neer te zetten hartelijk dank daarvoor !❤️

Heel mooi interview met Martinus. Van jongenssopraan naar Tenor. Martinus zingt heel gemakkelijk en we horen hem dan ook graag zingen. Ontzettend veel succes en zangplezier voor jullie allemaal, ook voor het orkest en dirigent, met de laatste uitvoeringen van die mooie Matthaus Passion👌👌😘😘

Leuk interview met martinus. Hij heeft inderdaad een hele mooie warme stem. Jullie allemaal heel veel plezier en succes dit weekend met de concerten. 👍❤

Geweldig genoten van het concert in de Grote Kerk in Den Haag. De beleving en passie van Martinus en zijn collega's is indrukwekkend. Volgend jaar weer.

Heel mooi Martinus ❤

Toppers!

+ View more comments

1 month ago

Olga Zinovieva Soprano

Bliksem en donder... het is bijna Paaswekend en onze Matthäus Passion tournee is bijna voldaan.
Geniet van dit fragment van onze uitvoering in de Laurenskerk te Rotterdam. Het begint met duet 'So ist mein Jesus nun gefangen' en daarna volgt de explosie van het meest heftige deel uit de Matthäus Passion: 'Sind Blitze, sind Donner in Wolken Verschwunden'.
#matthauspassion2019

Concertsecretariaat Pieter Jan Leusink
“Sind blitze, sind Donner”
De tijd raast voorbij. Inmiddels zijn we acht weken onderweg met de Matthäus Passion. Morgen reizen we verder naar Amsterdam, Den Haag en Utrecht.
Twee weken geleden in Rotterdam maakte we deze schitterende opname. Geniet thuis van het einge duet in de Matthäus Passion gezongen door de solisten Olga Zinovieva Soprano en Sytse Buwalda.

En het het meest spectaculaire moment in Bachs Matthäus Passion: het “Sind blitze, sind Donner” in dubbelkoor uitgevoerd, waarin de rommelende donder en de felle bliksem voelbaar zijn. De plotseling stilte in het midden van dit deel symboliseert de “Abgrund”. Direct hierna vervolgt het dubbelkoor met “open uw vurige afgrond, o hel”. Met felle octaaf sprongen beeldt Bach de “vurige afgrond” uit. De opbouw zet zich in overtreffende trap voort tot aan het slotakkoord op “Blut”!

Heeft u al plannen voor het Paasweekend?
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Wat een mooie opname! Ik heb er weer van genoten net zoals bij de eerste opvoering in Elburg; grandioos!

Fantastisch mooi uitgevoerd, 1 van mijn lievelingsstukken.

Prachtig!!👌😘

Het was een geweldige avond ❤️❤️

Prachtig deel van de Matthäus!

Donder en bliksem maar ook kippenvel! 👍👍❤

Geweldig!!!!!!

+ View more comments

Load more